image
Sursa foto: captură

Moldovean din Diasporă: „Dacă nu acționăm acum, atunci va fi prea târziu și regimul din RM ne va asupri”

„S-a acumulat o ură enormă din partea poporul față de acest regim, față de Plahotniuc, față de Dodon, care este nepreședintele RM, față de Filip, Candu, dar și alții. Mai devreme sau mai târziu ei toți vor răspunde în fața poporului și undei justiții corecte”, a declarat Vitalie Cernăuțeanu, moldovean din Diasporă, care a venit cu un apel către cetățenii RM.

„Vreau să-mi exprim indignarea față de inacțiunile colegilor, prietenilor. Acum am văzut indiferența totală chiar și acelor care mă cunosc. Neimplicarea lor denotă faptul că ei nu se gândesc la viitorul acestui popor. Vreau să-mi exprim indignarea față de polițiști, față de acțiunile diabolice ale polițiștilor. Ei au dat jurământul pentru ca să apere poporul, dar nu acest regim. Polițiștii sunt implicați acțiunile banditești ale acestui regim. Ei sunt cei care apără acest regim, dar acest regim va cădea. Polițiștii sunt implicați acțiunile banditești ale acestui regim. Ei sunt cei care apără acest regim, dar acest regim va cădea. Sunt dirijați de acești mafioți”, a mai spus Vitalie Cernăuțanu.

În aceste condiții, moldoveanul din Diasporă a venit cu un apel: „Treziți-vă popor pentru că în Republica Moldova se instaurează un regim totalitar, iar mai apoi se va transforma într-un regim tiran, se va instaura o tiranie. Dacă nu ne vom implica fiecare din noi, atunci va fi târziu. Implicați-vă de la mic la mare. Arborați drapelul în curți, la ferestre și acționați. Dacă nu acționăm acum, atunci va fi prea târziu și regimul ne va asupri, băgând frica în noi”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: