image
Sursa foto: Getty Images

Jean Todt, anunţ incredibil, chiar în ziua în care Schumacher împlineşte 50 de ani

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, vine cu o nouă declaraţie interesantă, în ziua în care Michael Schumacher a împlinit 50 de ani.

După ce la începutul lui decembrie a fost criticat de mulţi pentru că ar fi dat speranţe deşarte fanilor lui Schumi, în momentul în care a spus că a văzut împreună cu acesta Marele Premiu al Braziliei, Todt are o nouă declaraţie care face înconjurul lumii. În ziua în care fostul mare pilot împlineşte 50 de ani, Jean Todt a dat o nouă declaraţie care denotă optimism.

"Am văzut împreună cu Schumacher multe curse şi o să mai văd. Repet, vom vedea în continuare multe curse", a spus Jean Todt, în Gazzetta dello Sport.

Întrebat dacă asta înseamnă că starea germanului s-a îmbunătăţit, Todt nu a vrut să dea un răspuns clar, refuzând să spună răspicat dacă acesta e conştient sau nu.

"Ştiţi că starea lui de sănătate nu este un subiect pe care familia să îl discute public. Iar eu simt că fac parte din această familie. Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte. Are o adevărată echipă lângă el, dar atât pot să vă spun, restul e privat", a mai spus fostul lider al scuderiei, ajuns acum la 72 de ani.

Jean Todt îl vizitează pe Michael Schumacher la casa fostului pilot din orașul elvețian Gland, cu vedere la Lacul Geneva, de minimum două ori pe lună.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: