image
Sursa foto: Twitter

Răspunsul lui Khabib după ce McGregor a cerut revanșa: Cum a râs de el

După ce s-a ascuns de presă, fiind dezamăgit de soarta luptei cu Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor a reacţionat pe o reţea de socializare. El a promis că se va întoarce mai puternic şi şi-a felicitat adversarul. Pe Twitter, irlandezul a cerut revanșa: "A fost o lovitură bună! Mă uit deja către revanșă!", iar Khabib a decis să-i raspundă.

"Frate, frate, las-o mai ușor, altfel mă voi simți din nou jenat pentru tine. Ți-am spus că îți voi răspunde în cușcă. Sau tu chiar ai vrut să mă bați acolo?", a fost reacția lui Nurmagomedov, pe Instagram.

"The Notorious" a evitat să vină la conferinţa de presă, însă a ţinut să le transmită un mesaj tuturor fanilor virtuali. "Mă voi întoarce" a fost promisiunea făcută de McGregor pentru toţi cei care îl admiră pentru cariera impresionantă.

"Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am ofensat cu victoria mea generală. Mulțumesc tuturor fanilor mei adevărați. Vă mulțumesc pentru sprijinul arătat. Vă iubesc cu adevărat!", a mai spus Khabib.

Cei care au analizat atent imaginile apărute după meci au putut observa ca McGregor a încercat să-și ceară scuze în fața lui Khabib, care îl lovea cu o furie ieșită din comun. "E doar o afacere", i-a spus McGregor adversarului său. "Așa se pare", ar fi răspuns Khabib.

Pentru Khabib a fost însă mult mai personal. Acesta nu s-a mulțumit doar să câștige meciul cu McGregor. S-a repezit peste ring imediat cum s-a încheiat partida și a încercat să-l bată pe antrenorul lui McGregor. A urmat un scandal uriaș, cu o bătaie generală între oamenii celor două tabere.

Pentru McGregor, aceasta a fost a patra înfrângere din carieră după aproape doi ani de la ultimul său meci susţinut în MMA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: