image
Sursa foto: jurnal.md

Agenții economici, avertizați să izoleze cu plasă șantierele aflate în construcții

Agenții economici care au șantiere în lucru pe teritoriul capitalei, urmează să izoleze cu plasă de protecție locațiile respective, pentru a evita răspândirea prafului în zonele publice, cele rezidențiale, cât și pe străzi.

Reprezentanții preturilor au vizitat săptămâna trecută șantierele în lucru din sectoare și au informat constructorii despre solicitările administrației publice locale privind controlul răspândirea prafului, informează Primăria Capitalei.

Astfel, în sectorul Centru au fost înmânate prescripții la 21 de agenți economici, la Ciocana – 15, Buiucani – 18. De asemenea au fost avizați constructorii de imobile din sectoarele Botanica și Râșcani, iar săptămâna aceasta se va verifica deja conformarea la cerințele impuse de municipalitate.

Amintim că anterior, Primăria municipiului Chișinău a solicitat și spălarea autovehiculelor care ies de pe șantiere, măsura fiind aceeași – evitarea răspândirii deșeurilor din construcții pe străzi, iar agenții economici s-au conformat măsurii impuse.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: