image
Sursa foto: digisport.ro

Neymar, în cârje și-n lacrimi de ziua lui: Cel mai dificil moment din viaţa mea

Neymar a petrecut în cârje de ziua lui, dar a avut parte de o petrecere fabuloasă pe Champs Elysee. Accidentat, Neymar a vorbit cu lacrimi în ochi despre dorinţa pe care şi-a pus-o.

Brazilianul născut în aceeaşi zi a anului cu Hagi şi Cristiano Ronaldo a împlinit 27 de ani. La dorinta sa, toţi s-au îmbrăcat în roşu la marea petrecere de pe Champs Elysee. "Neymar JR'S: Nuit Rouge" a fost afișul de la intrarea în Pavillon Gabriel, din al VIII-lea arondisment al capitalei franceze.

Au fost peste 200 de amici ai brazilianului, între care DJ-ul francez Bob Sinclar, cântăreţul brazilian Wesley Safadao sau proaspătul campion mondial la surf Gabriel Medina. Tuturor li s-au reţinut dispozitivele smart la garderobă!

Dani Alves a făcut senzație într-un costum roșu, de la Dolce&Gabbana, cu inserții aurii și imprimeu cu coroane.

Brazilianul a plâns la petrecerea lui. A urcat, în cârje, pe scenă şi le-a mulţumit celor prezenţi pentru participarea la evenimentul organizat, dar, în acelaşi timp, a vorbit şi despre "durerea lui".

"Trec printr-un moment 100% dificil în viaţa mea, dar sunt fericit că sunteţi toţi aici. Pentru un sportiv, este greu să fii în cârje.

Singurul cadou pe care aş fi vrut să îl primesc de ziua mea este un metatarsian nou şi să pot intra din nou pe teren, să lupt şi să fac ceea ce îmi place cel mai mult, să joc fotbal", au fost cuvintele lui Neymar, rostite printre lacrimi.

Petrecerea nu a fost însă una tristă, cei prezenţi la eveniment s-au distrat, au făcut poze şi au profitat la maximum de fiecare clipă. Mbappe s-a prins şi el în jocul sudamericanilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: