image
Sursa foto: facebook.com/AndreiNastaseDA

Năstase: Va veni o zi când ieșirea la pensie va fi nu pedeapsă, ci odihnă binemeritată și asigurată pentru bătrânii noștri

De ziua internațională a persoanelor în etate, și liderul Platformei Demnitate și Adevăr a venit cu un mesaj de felicitare. "Știu că va veni o zi când bătrânii noștri vor călători prin toată lumea atunci când ieșirea la pensie va fi nu o pedeapsă, ci o nouă și frumoasă etapă a vieții, o odihnă binemeritată, asigurată", a declarat Andrei Năstase.

"E Ziua Internațională a persoanelor în etate. Mi-aș dori să o celebrăm și noi această zi a părinților și bunicilor noștri cu dragoste și condescendență deplină, cu inima deschisă și plină de pace. "Dacă nu ai bătrâni, să ți-i cumperi”, zice vorba populară, căci ce poate fi mai prețios decât să știi că ai în preajmă oameni plini de înțelepciune, de echilibru și pace sufletească, de experiențe capabile să găsească soluții din toate nevoile și grijile vieții", scrie Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

"Dragii noștri înțelepți, Vă doresc sănătate, astfel încât să continuați să împărtășiți generațiilor tinere experiența acumulată pe parcursul întregii vieți. Vă adresez cele mai sincere urări de bine, rezistență, putere și cutezanță! Acum, când zeci de mii de tineri își caută sensul și bunăstarea în afara țării, voi le țineți locul de luptători pentru normalitate. Fie ca viața să vă fie plină de momente frumoase alături de cei dragi, Acasă! Mă închin în fața voastră cu cel mai mare respect și considerație", mai spune Andrei Năstase în mesajul său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: