image
Sursa foto: captură video

Acuzații de falsificare în dosarul privind jaful a peste două milioane de lei; Detalii deseară, la Jurnal TV

O anchetă privind furtul a peste doua milioane de lei, produs în ianuarie 2015, a fost făcută superficial, iar dosarul are semne vădite de falsificare. Părțile vătămate afirmă că polițiștii au plăsmuit documente pentru o percheziție, care nu ar fi avut loc niciodată. Procuratura refuză să investigheze acest aspect.

Una dintre acțiunile de urmărire penală este o percheziție într-un garaj. Procesul verbal este un fals, spun părțile vătămate. Garajul cu pricina nu le mai aparținea din decembrie 2014.

Nu este clar care ar fi fost scopul falsificării unei acțiuni care până la urmă nu a dat niciun efect. Cert este că procedura a implicat patru polițiști, un procuror și un judecător de instrucție. Potrivit procesului verbal, polițiștii care au efectuat percheziția au fost trei la număr. Ei își pun și semnăturile. Pare inimaginabil ca o acțiune falsă să implice atâtea persoane cu funcții de răspundere.

Care sunt explicațiile celor implicați în falsificarea percheziției, aflați deseară, la JURNALUL SĂPTĂMÂNII, începând cu ora 19.00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: