image
Sursa foto: Getty Images

Ar fi fost cel mai scump fundaş din lume: Oferta colosală refuzată de Napoli

Presa italiană a dezvăluit că Napoli a avut pe masă 103 milioane de euro din partea lui Manchester United pentru transferul senegalezului Koulibaly. Preşedintele De Laurentiis a declinat însă propunerea.

Disperarea cu care Jose Mourinho caută un fundaş l-ar fi făcut pe portughez să arunce cu banii pentru găsirea soluţiei ideale. Având susţinerea conducerii clubului, managerul de pe Old Trafford s-a gândit că poate plăti o sumă colosală chiar şi pentru un fundaş. Cine s-ar fi gândit că o astfel de propunere ar putea să fie refuzată? Diavolii ar fi fost gata să plătească 103 milioane de euro pentru senegalezul Koulibaly, iar dacă afacerea s-ar fi făcut fotbalistul lui Napoli ar fi devenit cel mai scump fundaş din istoria fotbalului.

Doar că surpriza a venit din partea italienilor. Preşedintele De Laurentiis a blocat tranzacţia deşi englezii plusaseră după ce au oferit iniţial 86 de milioane de euro. Jucătorul cumpărat cu doar 7 milioane de euro în urmă cu 4 ani a bifat toate minutele acestui sezon în trupa antrenată de Carlo Ancelotti. De el s-au mai interesat între timp şi Chelsea, Liverpool şi Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: