image
Sursa foto: jurnal.md

30 de zile de arest pentru fiul unui polițist de patrulare, reținut pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari

Fiul unui polițist de la Inspectoratul Național de Patrulare din Chișinău, reținut acum o lună pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari, își va petrece și următoarele 30 de zile în Izolatorul de Detenție Preventivă. Decizia de prelungire a arestului preventiv a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani.

Decizia a fost pronunțată de judecătorul Veniamin Chihai la solicitarea procurorului de caz Octavian Pavlovschi.

Învinuitul a refuzat să facă declarații pentru presă. De asemenea, el nu a putut explica în instanță cum a ajuns în posesia substanțelor narcotice care erau păstrate în locuința sa și dacă într-adevăr acestea erau destinate comercializării.

Și avocatul inculpatului, Vasile Bobeico, a refuzat să facă declarații.

Amintim că, acum o lună, fiul în vârstă de 20 de ani al unui angajat al Inspectoratului Național de Patrulare a fost reținut, fiind suspectat de trafic de droguri în proporții deosebit de mari. În urma percheziţiilor efectuate în locuința acestuia, au fost ridicate aproximativ 700 de grame de droguri, dar și bani care ar fi fost obținuți în urma comercializării substanțelor narcotice. Anterior, tânărul a fost judecat pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat de cele incriminate, el riscă până la 15 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: