image
Sursa foto: rizin.14

Mayweather debutează în MMA, iar Conor McGregor se amuză

Legendarul boxer Floyd Mayweather se mută în MMA. El se va duela pe 31 decembrie, la Saitama, cu Tenshin Nasukawa, un luptător profesionist de kickboxing.

Cu toate că a trecut de 40 de ani, Mayweather nu poate rezista provocărilor. A semnat recent un contract cu japonezii de la RIZIN şi se va lupta cu superstarul niponilor din kickbox, Tenshin Nasukawa.

”Voi face istorie. Voi fi primul care îl bate pe Mayweather” a spus Nasukawa. ”Pumnul meu poate schimba istoria. Nu vreau anumite regului, voi lupta cu Floyd, cu sau fără lovituri de picior” a explicat tânărul luptător japonez.

”Eu mă pot bate pe orice reguli. Am vrut să fac ceva diferit, am dorit o luptă specială prin care să-mi demonstrez calităţile şi în afara Statelor Unite” a spus si Mayweather, dar americanul va avea o misiune infernală. Tenshin Nasukawa are doar 20 de ani, dar este deja considerat cel mai talentat luptător din Japonia din toate timpurile. Un adevărat fenomen, Tenshin are 27 de victorii la profesionişti, dintre care 21 prin KO şi nicio înfrângere. În plus, Floyd n-a mai luptat din august 2017 şi va trebui acum să o facă pe reguli care îl avantajează pe Tenshin Nasukawa.

Nu s-a putut abţine: ”Parcă sunteţi Chris Tucker şi Jackie Chan”

Conor Mcgregor, cel cu care Mayweather s-a luptat vara trecută s-a amuzat teribil pe seama lui Floyd şi Tenshin. Irlandezul a postat o poză cu cei doi luptători şi a comentat: ”Ce e ăla Floyd? Costum de curse? Sau un costum de baie? E prea cald la Tokyo...sau care e treaba?” a scris McGregor pe Instagram.

”Cine e ăla de lângă tine? Parcă e o scenă din Rush Hour 5. Chris Tucker şi Jackie Chan. Genial” s-a amuzat Conor McGregor.

Flory Mayweather este neînvins în cariera sa de boxer profesionist. Fostul pugilist nu a mai luptat vreodată pe regulament de arte marţiale mixte sau kickbox.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: