image
Sursa foto: jurnal.md

Electorala Chișinău 2018

O ține una și bună: îl așteaptă pe Andrei Năstase la dezbateri în fața Arcului de Triumf din capitală. Vorbim despre candidatul socialist Ion Ceban, care și astăzi a fost în centrul orașului, invitându-l la discuții pe Năstase. Asta deși candidatul forțelor proeuropene și antioligarhice a declarat încă duminica trecută că nu va participa și că are în agendă întâlniri cu alegătorii din municipiul Chișinău. Unii cetățeni i-au pus întrebări incomode lui Ceban.

Ca și ieri, dezbaterea unui singur candidat a fost moderată de către jurnalistul Gheorghe Gonța. Discuția s-a axat pe transportul public.

Au existat și alte întrebări. De exemplu, despre activitățile sale din trecut, când a migrat de la PCRM la PSRM.

Întrebat de ce ține morțiș să organizeze aceste așa-zise dezbateri în fața Arcului de Triumf, Ion Ceban nu a răspuns concret. Pe lângă cetățenii care l-au lăudat pe candidatul socialist, au fost și unii care l-au criticat.

În același timp, candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidul Liberal Democrat din Moldova a avut o întâlnire cu angajații Parcului de Troleibuze numărul doi din capitală, unde s-a vorbit printre altele despre construcțiile neautorizate.

Turul doi de scrutin va avea loc pe 3 iunie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: