image
Sursa foto: Profimedia

David Beckham păstrează de peste 20 de ani un bilet de tren primit de la Victoria; Ce scrie pe el

David Beckham (48 de ani) a povestit cum a cunoscut-o pe Victoria (49 de ani), cea care îi este soție de peste 20 de ani.

Fostul mare fotbalist a transmis că a cunoscut-o pe Victoria Beckham la un meci de fotbal al lui Manchester United și a recunoscut că și-a făcut cu greu curaj să-i ceară numărul de telefon.

În cele din urmă, Victoria i-a lăsat numărul de telefon pe un bilet de tren, pe care David Beckham îl păstrează și în prezent.

”20 de ani... E incredibil, facem 21 de ani în iulie. Am întâlnit-o... A venit să vadă un meci în care jucam, la Londra, împreună cu managerul ei de atunci.

Știam despre Spice Girls, normal, era o trupă foarte populară la acel moment. Eu, în schimb, abia îmi consolidam poziția la Manchester United. Fiecare avea câte o favorită din Spice Girls. Atunci ne-am întâlnit prima dată.

Nu am apucat să vorbesc cu ea atunci, iar săptămâna viitoare s-a întors la Manchester pentru un alt meci.

Băuse câteva pahare, așa că mi-am zis 'De ce nu?'. Am încercat să obțin numărul ei de telefon. Am vorbit cam o oră. Ea venise cu trenul și mi-a lăsat numărul de telefon pe biletul de tren, pe care încă îl am. 20 de ani și patru copii mai târziu”, a povestit David Beckham, la ”The Tonight Show”.

David Beckham a fost întrebat de gazda emisiunii, Jimmy Fallon, dacă Victoria Beckham era ”favorita sa din Spice Girls”, iar fostul internațional englez a dat imediat răspunsul, cu zâmbetul pe buze: ”Evident că era favorita mea, ar fi puțin stânjenitor dacă nu era favorita mea din Spice Girls”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: