image
Sursa foto: Getty Images

A fost o catastrofă totală: Adil Rami și-a făcut praf un fost antrenor de la AC Milan

Adil Rami (32 de ani) nu a auitat de perioada petrecută la AC Milan și-l face praf pe fostul său antrenor, Filippo Inzaghi. Tehnicianul italian de 45 de ani și apărătorul francez au lucrat împreună la echipa milaneză în sezonul 2014-2015.

Relaţia dintre cei doi nu a fost chiar una bună, iar fundaşul s-a regăsit de multe ori pe banca de rezerve. În acea perioadă, Rami acuza o pubalgie, dar abia acum pare că a ieşit adevărul la iveală.

Întrebat de jurnaliștii de la L'Equipe dacă se gândește să antreneze după ce își va încheia cariera de fotbalist, Adil Rami a spus: "Eu antrenor? Mi-ar plăcea să antrenez, m-aş vedea pe bancă. Am avut mulţi antrenori buni în cariera mea, cum ar fi Rudi Garcia, Blanc, Deschamps, Unay Emeri sau Seedorf.

I-am urmărit în timp ce îşi făceau treaba şi m-am gândit că nu e deloc uşor. Apoi a venit Filippo Inzaghi. Trebuie să îi mulţumesc pentru că m-a făcut să-mi dau seama că şi eu pot fi antrenor. Dacă el poate, oricine poate să o facă. El a fost o catastrofă totală!".

Campion mondial cu Franța la turneul final din Rusia, Adil Rami joacă în prezent la Marseille, unde a jucat în 4 dintre cele 7 meciuri disputate în acest sezon. De-a lungul carierei, Rami a mai jucat la Lille, Valencia, Sevilla și Marseille. Nu a evoluat însă niciun minut la CM 2018 și şi-a anunţat retragerea din naţională.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: