image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo, interesat de un club imens din Europa: Mi-a pus o mie de întrebi despre echipa asta

Cristiano Ronaldo a început prin a-şi dori să devină cel mai bun din lume şi este o atitudine pe care şi-o menţine şi azi. Vitali Kutuzov i-a fost coleg la Sporting şi a dezvăluit detalii neştiute despre începuturile portughezului.

Cristiano Ronaldo e cunoscut drept unul dintre cei mai profesionişti jucători, atunci când vine vorba despre evoluţia carierei lui. La seniori a debutat sub comanda lui Ladislau Boloni, la Sporting, iar unul dintre colegii de cameră pe care i-a avut în acea perioadă, bielorusul Vitali Kutuzov, a dezvăluit informaţii neştiute despre super starul portughez. Kutuzov venise sub formă de împrumut de la AC Milan.

"Când stăteam în aceeaşi cameră vorbeam portugheză. Cristiano ştia că eu vin de la Milan şi mi-a pus o mie de întrebări. În acea perioadă, să porţi tricoul roşu-negru era cel mai bine. M-a întrebat despre Maldini, despre Costacurta, Inzaghi şi Shevchenko. De asemenea, despre şcoala de la Milanello, care în acel moment era avangarda pentru fotbalului mondial. Voia să ştie cum se antrenază campionii acelei echipe şi cum putea să progreseze din punct de vedere fizic", a declarat Vitali Kutuzov pentru Gazzetta dello Sport.

Ronaldo a ajuns la echipa mare a lui Sporting când avea 17 ani şi nu a stat la Lisabona decât un sezon.

"Era o persoană liniştită, motivată să-şi facă bien treaba. Din punct de vedere uman, nu a fost uşor pentru el pentru că eram echipă formată din jucptori în vârstă şi, din cauza diferenţei de vârstă, nu prea avea ce discuta cu noi. De altfel, cât a putut de repede şi-a adus familia aproape. Mereu i-a fost în preajmă, mai ales după moartea tatălui său", a mai spus Kutuzov.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: