image
Sursa foto: Getty Images

Perez l-a contactat pe Klopp pentru a-l aduce la Real: Ce a cerut germanul

Jurgen Klopp este o variantă pentru Real Madrid, însă Perez va avea mult de furcă în plan financiar dacă vrea să îşi asigure serviciile tehnicianului german. La o "primă strigare", preşedintele grupării blanco trebuie să plătească 300 de milioane de euro pentru două transferuri.

Plecarea lui Zidane i-a prins descoperiţi pe şefii de pe Bernabeu, care nu se gândeau la o asemenea variantă. În prezent, Perez tatonează mai multe piste, iar unul dintre nume e cel al tehnicianului care a dus-o pe Liverpool până în finala Ligii Campionilor.

Klopp a spus în mai multe rânduri că nu este un antrenor de tipul "Alex Ferguson", să stea foarte mult într-un loc, având permanent nevoie de noi provocări. Cum Liverpool pare că şi-a atins potenţialul maxim în această stagiune, fiind greu de crezut că se poate bate la titlu, în condiţiile în care City pare de neoprit, germanul nu ar exclude o plecare de pe Anfield.

Doar că, potrivit presei engleze, pretenţiile pe care le are pentru a veni la Real sunt peste ce îi poate oferi Perez în acest moment. Concret, tehnicianul neamţ şi-ar dori, pe lângă un salariu foarte mare, şi aducerea a doi jucători de top din Premier League. Este vorba de Salah, pentru care Real ar trebui să plătească 200 de milioane de euro şi De Gea, o mai veche ţintă a "galacticilor". Pentru un transfer de la United, madrilenii ar trebui să achite aproximativ 100 de milioane de euro.

În concluzie, şansele ca Klopp să ajungă pe Bernabeu par în acest moment destul de reduse. Până acum, printre numele vehiculate pentru postul de antrenor la Real s-au numărat Mauricio Pochettino de la Tottenham, Arsene Wenger şi Joachim Low (Germania). Ultimul a declinat deja această posibilitate, iar marele favorit pare a rămâne Mauricio Pochettino.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: