image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Momentul în care o femeie este practic sugrumată ca să nu spună cine a adus-o la așa-zisele proteste PD

O femeie din mulțimea adusă organizat astăzi la Curtea Constituțională s-a pomenit înșfăcată și sufocată de o „camaradă”, care i-a astupat gura cu forța în momentul în care cealaltă femeie era la un pas să spună cine a organizat aducerea oamenilor de la Strășeni.

Întrebată de reporterul Jurnal TV, femeia a recunoscut că au fost aduși de la Strășeni și că un oarecare „domn Oleg”, pe care îl numește „conducătorul”, a organizat transportarea oamenilor la Chișinău.

Faptul că femeia era dispusă să discute cu Jurnal TV le-a ațâțat pe așa-zisele camarade ale acesteia. Una i-a recomandat să se uite bine pentru ce post de televiziune vorbește.

Alta n-a stat mult pe gânduri, a înșfăcat-o pe femeie de gât și i-a astupat gura, strigând „zakroi rot!” (închide gura). „Dacă ești proastă, nu trebuia să vii”, i-a reproșat alta.

Într-un final, femeia n-a vrut să mai spună nimic. „Vedeți că răcnesc la mine...”, a spus aceasta.

După ce reporterul s-a retras, femeia care îi astupase gura s-a apropiat și a început s-o instruiască aspru: „Ia skazala molceati, nicego ne govoriti!” (v-am spus să tăceți, să nu spuneți nimic!).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: