image
Sursa foto: avantaje.ro

Horoscop 17 aprilie: Iată ce ne prezic astrele

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 17 aprilie.

Berbec

Începi ziua în contradicție cu propriile planuri, făcute ieri sau acum ceva mai mult timp. Nu mai ești dispus să îți împlinești propriile intenții și nimeni nu e vinovat pentru asta.

Taur

Poate că te așteptai ca lucrurile să funcționeze de la sine, dar nu va fi așa astăzi și nu are rost să te grăbești cu reproșurile sau cu nemulțumirile. Amână ce poți amâna și așteaptă vremuri mai bune.

Gemeni

Deși faci față oricăror tensiuni, ceea ce aduce ziua de astăzi s-ar putea să te surprindă. Starea de confuzie nu poate fi depășită doar cu răbdare, trebuie să mai dai dovadă și de multă bunăvoință.

Rac

Este important să păstrezi bunele relații cu prietenii adevărați sau cu rudele pe care le simți aproape. Poate că nu vei avea nevoie de sprijinul lor, însă simpla lor prezență te poate ajuta, în momentele mai grele.

Leu

Ești interesat de imaginea publică, de impactul unor decizii pe care te pregătești să le iei, pe plan profesional, dar nu este momentul cel mai potrivit pentru astfel de evaluări.

Fecioară

Știi pe cine te bazezi, ai cu cine merge mai departe, dar te poate întoarce din drum un gând născut din pesimism, în care ai nejustificat de multă încredere.

Balanță

Chiar dacă ești îndreptățit să tragi unele concluzii negative despre acțiunile întreprinse de niște apropiați, ar fi mai bine să te abții. Pripindu-te, s-ar putea să-i nedreptățești.

Scorpion

Poți strica un parteneriat solid, doar pentru că impresiile negative care ies în evidență astăzi te îndeamnă să nu mai ai încredere în acea relație. Nu ți-ar strica un pic de înțelepciune.

Săgetător

Te preocupă munca și mai ales rezultatele pe care le obții, dar ești tentat să judeci destul de aspru raportul dintre beneficii și efortul depus.

Capricorn

Partea frumoasă a acestei zile iese în evidență în relația cu cei dragi, dar numai cu condiția să îi protejezi de propriile reacții exagerate.

Vărsător

Relația cu familia poate trece printr-o criză, deși motivele ți se vor părea stupide, când le vei judeca la rece. Poate ar fi mai bine să previi, decât să tratezi. Gândește-te la asta…

Pești

Ai tendința de a respinge chiar și contactele obișnuite, cu cei din anturajul apropiat, din motive care nu îți sunt foarte clare nici ție. Pur și simplu, azi nu ai chef de interacțiune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: