image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase: Punctul critic în relația UE-RM este nerecunoașterea alegerilor parlamentare din 2019

Punctul critic în relația UE și RM este nerecunoașterea alegerilor parlamentare din 2019. Declarația a fost făcută de către liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii ÎnPROfunzime.

Totodată, Andrei Năstase a menționat că în aceste condiții delegații importante de diplomați refuză să vină la Chișinău.

„Punctul critic este nerecunoașterea alegerilor. Din cauza acestui derapaj, delegații importante de diplomați au luat drumul întors. Miniștri importanți nu au mai venit la Chișinău”, a menționat Andrei Năstase.

Mai mult, liderul Platformei DA spune că „Leancă când îl învinuiește pe Peter Michalko pentru faptul că nu vin delegații în RM, manipulează”.

Referindu-se la campania electorală pentru parlamentare, Andrei Năstase a menționat că Partidul Democrat a furat startul campaniei electorale.

„PD-ul a furat startul cu mitingul din PMAN. Ei știind că au miliarde furate, ei fac concerte. Plahotniuc nu o să-și permită să meargă ca mine pe la piață sau prin sate să vorbească cu oamenii. Ei anunță că vor să instaleze camere de supraveghere în sălile de vot, dar eu nu am nevoie de camere, eu sunt un om liber. Frauda mare nu acolo se face”, a continuat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: