image
Sursa foto: digisport.ro

Schimbul anului, Marcelo - Alex Sandro: Planul pus la cale chiar de Cristiano Ronaldo

După numai câteva luni la Juventus, Cristiano Ronaldo e convins că Marcelo s-ar potrivi de minune în tricoul bianconerrilor. Potrivit presei spaniole, cele două cluburi iau deja în calcul această opțiune.

Juve i-a propus de mult lui Sandro înnoirea contractului, care expiră în iunie 2020, însă brazilianul nu a dat încă un răspuns pentru că așteaptă un salariu de peste 5 milioane de euro, ceea ce încă nu i s-a oferit. Între timp, italienii nu se mai grăbesc cu prelungirea și evaluează posibilitatea de a-l legitima pe Marcelo.

Deși brazilianul a negat posibilitatea de a părăsi Realul, el ține în continuare legătura cu Ronaldo, care este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. În plus, nici madrilenii nu țin neapărat să-l păstreze pe Marcelo cu forța, ceea ce îi face pe omologii de la Juve să meargă pe mâna lui Ronaldo pentru a-l aduce în cele din urmă pe brazilianul de 30 de ani.

Marcelo joacă de 11 ani pe Santiago Bernabeu. Fundașul stânga a semnat cu Real în 2007 și mai are contract până în 2022 cu Real Madrid şi o clauză de reziliere de 180 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: