image
Sursa foto: dse.md

VIDEO: Încă un moldovean rănit în tragicul accident din Kaluga a fost adus acasă; Alții trei rămân internați în Rusia

Încă un moldovean care a suferit în tragicul accident din Rusia a fost adus acasă. Este vorba de un tânăr de 20 de ani care a suferit mai multe traumatisme.

Tânărul a ajuns în seara zilei de astăzi, cu trenul de pe ruta Moscova - Chișinău, fiind monitorizat pe parcursul drumului de un medic SMURD. Acesta a acordat toată asistența necesară, pentru ca pacientul să ajungă în siguranță în țară.

Pe peronul Gării Feroviare a fost așteptat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, unde urmează să beneficieze de îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU, în Federația Rusă mai rămân internați trei cetățeni ai Republicii Moldova, care deocamdată nu pot fi transportați din cauza stării de sănătate.

Amintim că tragicul accident produs în regiunea Kaluga a luat viața a șase cetățeni ai Republicii Moldova, iar alte 8 persoane din țara noastră au primit diverse traumatisme. Gestionarea cazului a fost efectuată prin crearea unei celule de criză, iar statul a acoperit toate cheltuielile de repatriere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: