image
Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo, acuzat că ar fi înșelat-o pe Georgina Rodriguez

Georgilaya, un model din Venezuela, susține că, în urmă cu un an, Cristiano Ronaldo (38 de ani) a înșelat-o pe Georgina Rodriguez (29 de ani) cu ea, în timp ce lusitanul se afla în cantonament cu echipa națională.

Totul s-ar fi petrecut anul trecut, pe 25 martie, când Ronaldo ar fi cunoscut-o pe tânără în hotelul în care era cazat împreună cu naționala Portugaliei.

Tânăra a mărturisit într-o postare pe rețelele sociale că, după ce s-a fotografiat alături de Ronaldo pe holul hotelului, fotbalistul ar fi invitat-o în camera sa.

”Când am citit mesajul, am crezut că dacă aș merge, am sta de vorba, ne-am cunoaște mai bine, poate am mai face câteva poze. Nu am crezut că în acea situație am fi ajuns la relații intime, dar asta s-a întâmplat.

A fost cu acordul meu, dar am fost manipulată de faima și puterea lui Cristiano Ronaldo. El a venit în camera mea de la al treilea etaj al hotelului. Nu am spus niciodată că eu am mers în camera lui Cristiano Ronaldo”, a spus tânăra într-un clip postat pe Instagram.

Georgilaya a fost acuzată de urmăritorii săi că întreaga poveste este doar o încercare a sa de a deveni faimoasă de pe urma asocierii cu cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Fotomodelul a revenit apoi cu o postare în care susține contrariul.

”M-am făcut înțeleasă. Nu sunt nebună, nici nu vreau să fiu faimoasă. Am deja mulți urmăritori. Aveți grijă cu aceste lucruri”, a mai spus tânăra.

Cristiano Ronaldo a dat replica prin intermediul unui purtător de cuvânt care a declarat în presa din Portugalia că totul este o invenție.

”Este o acuație total falsă și defăimătoare”, a fost mesajul purtătorului de cuvânt al lui Cristiano Ronaldo în publicația Correio da Manha.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: