image
Sursa foto: Pinterest

Horoscop 26 octombrie: Balanțele recuperează o sumă de bani

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 26 octombrie.

Horoscop 26 octombrie - Berbec

Ai putea avea o zi frumoasă, presărată cu momente în care redescoperi motivele de bucurie, tot ce te apropie de cei dragi. Poți ajunge la concluzii de mare preț pentru viața ta.

Horoscop 26 octombrie – Taur

Te poți bucura de clipe frumoase, petrecute împreună cu cei din familie, într-un rar moment de pace sau poți continua conflictele care nu duc la nimic bun.

Horoscop 26 octombrie – Gemeni

Sunt posibile rezolvări surprinzătoare ale unora dintre problemele de la muncă, dar vei avea și șansa de a-ți recupera starea de sănătate mai ușor.

Horoscop 26 octombrie – Rac

Ai parte de un context favorabil pentru a reveni la sentimente mai bune în relațiile cu toți cei dragi, de a repara ce ai stricat în aceste relații, cu sau fără intenție.

Horoscop 26 octombrie – Leu

Primești un sprijin foarte important pentru a te apropia de cei din familiei cu cele mai bune intenții. Poți fi sigur că nu va trece neobservat acest lucru.

Horoscop 26 octombrie – Fecioară

Pot să apară vești bune, de la persoane apropiate, sau tu poți fi cel care le oferă acestora un motiv sau altul de bucurie.

Horoscop 26 octombrie – Balanță

S-ar putea să recuperezi o sumă de bani, pe care o credeai pierdută sau să îți poți permite o cheltuială pe care o doreai de mai mult timp.

Horoscop 26 octombrie – Scorpion

Ești foarte atrăgător și interesant în ochii celorlalți, așa că vei putea remedia greșelile făcute în relații în perioadele în care nu ai fost atent la cei din jur.

Horoscop 26 octombrie – Săgetător

Ai parte de o zi luminoasă, în care vei simți nu numai că ți-a venit inima la loc, dar și că ai puterea de a rezolva cam tot ce ți-ai propus.

Horoscop 26 octombrie – Capricorn

Un prieten intervine în avantajul tău sau te protejează, intenționat, de o greșeală pe care te pregătești să o faci, ignorând riscurile.

Horoscop 26 octombrie – Vărsător

Ai putea avea o zi plăcută la locul de muncă, în care vei vedea semnale clare de apreciere din partea superiorilor și nu numai.

Horoscop 26 octombrie – Pești

Azi vei înțelege că poți visa oricât de departe dorești, atâta timp cât tu ești personajul principal al poveștii pe care ți-o imaginezi și îți asumi eforturile necesare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: