image
Sursa foto: fox.com

Beverly Hills 90210, reinventat: Ce se întâmplă în noul serial // VIDEO

În funcție de vârstă, Beverly Hills 90210 este unul dintre serialele care ți-a marcat copilăria și te-a fascinat teribil. După câteva decenii, show-ul se relansează cu aceeași distribuție și un nume mai scurt, BH90210.

Beverly Hills 90210 s-a relansat pentru o nouă generație de fani și fără prea mult tam-tam. În Statele Unite ale Americii a fost deja difuzat primul episod din noul show BH90210 și nu ar trebui să dureze foarte mult până când îl vom vedea cu toții pe Netflix, HBO Go sau un post de televiziune tradițional. În orice caz, lansarea este foarte interesantă pentru cei care au apreciat clasicul.

Ca referință, în 2008, s-a mai încercat o dată relansarea Beverly Hills 90210 sub exact același nume ca în cazul versiunii originale. Show-ul cu pricina a fost produs atunci de CW, dar nu a fost un succes de piață, chiar și cu implicarea mai multora dintre actorii principali ai show-ului original.

BH90210 merge într-o cu totul altă direcție din prisma premisei și ignoră complet ce s-a întâmplat în 2008. Dintr-un punct de vedere, aproape că ignoră și show-ul original. Acest serial este construit în jurul vieții actorilor care au jucat în Beverly Hills 90210, dar nu este un reality show. În schimb, actorii joacă niște versiuni exagerate și fictive ale lor din lumea reală. Drama este practic desprinsă din ce s-a întâmplat în ultimele câteva decenii din carierele lor și din modul în care viața le-a fost influențată de hitul anilor `90, scrie Playtech.

Jason Priestley este un regizor TV cu probleme nervoase. Jennie Garth este cătrănită după trei divorțuri. Ian Ziering și-a creat un brand de fitness și a devenit o personalitate în domeniu. Gabrielle Carteris este bunică, iar Brian Austin Green este un tată care stă acasă și este căsătorit cu o femeie mult mai faimoasă decât el. Tori Spelling este disperată după bani în urma eșecului propriului reality show. În primul episod, îi vedem pe toți reuniți la Las Vegas cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la show-ul original. Pentru mai multe detalii despre BH90210, mai jos poți vedea o colecție de teasere și trailere care au apărut în ultimele luni.

Noutăţile partenerilor

comentarii: