image
Sursa foto: Getty Images

Trei cluburi importante ale Europei se luptă pentru semnătura lui Kante

N'Golo Kante e una dintre priorităţile lui Real Madrid în perioada de transferuri din această vară, dar campioana Europei va trebui să le ia faţa lui Paris St. Germain şi FC Barcelona, care sunt de asemenea interesate de mijlocaşul lui Chelsea, anunţă Le Parisien.

Sub contract cu londonezii până în 2021, francezul de 27 de ani este asaltat de oferte în această perioadă. Sursa citată susţine că Real e principala favorită să obţină semnătura jucătorului pe care oficialii madrileni îl consideră un "nou Makelele".

Kante nu ar refuza o propunere venită dinspre capitala Spaniei, mai ales că este fan al echipei care a câştigat ultimele trei ediţii ale Ligii Campionilor. Francezii scriu că, pe când era doar un puşti, fotbalistul lui Chelsea avea camera plină de postere cu Real Madrid, scrie digisport.ro.

În acelaşi timp, PSG e în căutarea unui înlocuitor pentru Thiago Motta, iar directorul sportiv al campioanei Franţei, Antero Henrique, ar fi mers săptămâna trecută la Londra, pentru negocieri preliminare.

Totodată, mai mult din umbră, Barcelona monitorizează situaţia lui Kante, care poate fi o variantă şi pentru catalani, care încearcă să-şi întărească linia de mijloc în această vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: