image
Sursa foto: Profimedia

Revederea din America! Suarez, din nou coleg cu Messi

Messi (36 de ani) a semnat în această vară cu Inter Miami, iar foștii săi colegi de la Barcelona, Sergio Busquets (35 de ani) și Jordi Alba (34 de ani), au ajuns și ei la formația americană.

Luis Suarez (36 de ani) a fost coleg la Barcelona cu Messi, Busquets și Alba timp de șase sezoane, perioadă în care a legat o strânsă prietenie cu aceștia.

Suarez are contract cu Gremio până în iarna anului 2024, iar presa din Spania a anunțat deja transferul acestuia.

Potrivit cotidianului spaniol Marca, Suarez va ajunge la Inter Miami imediat după ce își va termina înțelegerea cu Gremio.

Inter Miami a fost interesată și în vară de serviciile fostului atacant de la Barcelona, dar de data aceasta se pare că va obține transferul acestuia.

Gerardo Martino, antrenorul lui Inter Miami, a vorbit despre un posibil transfer al lui Suarez la echipa sa.

”În analiza noastră pentru sezonul viitor și a nevoilor pe care le putem avea, vom face o schemă și cu Luis Suarez și fără el. Când va sosi momentul să oficializăm situația lui Suarez cu Inter Miami, vom fi pregătiți să mergem în direcția corespunzătoare.”, a declarat Gerardo Martino, potrivit The Mirror.

Suarez a declarat, în această vară, că el și Messi au plănuit să se retragă împreună din fotbal. În cazul în care cei doi vor fi colegi la Inter Miami, dorința lor se poate îndeplini.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: