image
Sursa foto: digisport.ro

Doi dintr-o lovitură: AC Milan a anunţat pe site-ul oficial două transferuri

Portarul spaniol Pepe Reina şi fundaşul croat Ivan Strinic au semnat cu AC Milan, fiind primii doi jucători transferaţi de clubul italian în actualul mercato din fotbalul european, a anunţat gruparea din Serie A, pe site-ul oficial.

Pepe Reina (35 ani), fostul goalkeeper al lui Liverpool, vine la Milan după trei sezoane petrecute la rivala SSC Napoli, în timp ce Strinic (30 ani), care a jucat la rândul său pentru napolitani, a evoluat în sezonul trecut la o altă formaţie italiană, Sampdoria.

"Sunt două achiziţii importante, care vor aduce valoare echipei rossonera. Bun venit, Pepe şi Ivan", a scris clubul milanez pe site-ul său oficial.

Cei doi jucători au o bogată experienţă internaţională, Reina evoluând de 38 de ori pentru naţionala Spaniei, în timp ce Strinic a adunat 46 de selecţii în reprezentativa Croaţiei.

Clubul AC Milan a încheiat pe locul al şaselea ediţia trecută a campionatului italian, fiind suspendat de UEFA pentru viitoarea ediţie a Europa League din cauza nerespectării fair play-ului financiar, însă a făcut apel împotriva acestei decizii a forului continental.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: