image
Sursa foto: vipireland.com

Ea este femeia care îi face toate poftele lui Conor McGregor: Luptătorul e îndrăgostit nebuneşte de ea

Conor McGregor este un luptator irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist care concurează în prezent în categoriile de greutatea pană și ușoară în UFC. În 2017, Conor s-a luptat cu Floyd Mayweather Jr. într-un meci de box desfășurat în Las Vegas, dar a pierdut. La multe dintre succesele sale din UFC a asistat și iubita lui Dee Devlin, femeia cu care Conor are o relație din 2008.

Conor și Dee s-au cunoscut într-un club de noapte în anul 2008, atunci când luptătorul avea 19 ani și visa să devină campion în MMA. Deși la acea vreme Conor McGregor nu era un nume în sporturile de contact, Dee Devlin a declarat să a fost atrasă imediat de el.

Chiar dacă au o relație de peste 10 ani, Conor McGregor și Dee Devlin nu sunt căsătoriți, ambii declarând că se simt bine așa. Recent, cei doi au fost văzuți împreună în "Versace Mansion" din Miami, acolo unde au sărbătorit-o pe mama luptătorului care a împlinit 60 de ani. Cei doi au adus-o la petrecere și pe cea mai mică moștenitoare a familiei, Croia, născută la începutul anului 2019.

De altfel, Dee Devlin a fost fotografiată când o alăpta pe micuța Croia. Nu este singurul copil al lor. Conor și Devlin mai au băiețel născut în 2017, este vorba de Conor Jr.

Toțuși, răsfățata familiei este acum micuța Croia. Acestea sunt primele fotografii publice cu mezina familiei McGregor. Are ce moșteni, asta pentru că luptătorul are o avere estimată la 80 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: