image
Sursa foto: antena3.ro

Alexandra putea fi salvată! S-a aflat ora la care autoritățile l-au identificat pe criminalul din Caracal

Ies la iveală dezvăluiri bombă în cazul crimelor din Caracal. S-a aflat ora când autoritățile române l-au identificat pe criminal. Alexandra putea fi salvată.

Familia Alexandrei scoate la iveală amănunte incredibile. Poliţiştii au ştiut de la ora 23:21, în ziua în care Alexandra a sunat disperată la 112, numele criminalului! Până la acea oră ei au reuşit să pună cap la cap filmările surprinse de camerele de supraveghere cu maşina lui Gheorghe Dincă, în care s-a aflat adolescenta răpită şi indiciile pe care le-a dat fata despre ce i s-a întîmplat la 112. Raportul a fost prezentat preşedintelui român Iohannis în Consiliul Suprem de apărare.

Procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie au dispus începerea urmăririi penale in rem, pentru abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acţionat/nu au acţionat în contextul cercetărilor care s-au desfăşurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt. Astfel, luni au fost ridicate documente de la mai multe instituţii şi au fost făcute audieri în acest caz, iar miercuri au fost audiaţi părinţii Alexandrei, a anunţat Alexandru Cumpănaşu, conform România TV.

Potrivit Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie au dispus, în 28 iulie, începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acţionat/nu au acţionat în contextul cercetărilor care s-au desfăşurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt.

Opt poliţişti – cinci ofiţeri şi trei agenţi – sunt cercetaţi pentru modul de intervenţie în perioada de la dispariţia fetei de 15 ani din judeţul Olt, până la prima percheziţie la domiciliul suspectului, care a avut loc vineri. În ceea ce-l priveşte pe agentul Vasilică Florescu, de la IPJ Olt, cel care a discutat de două ori cu Alexandra Măceşanu, conform MAI, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal pentru a analiza şi dispune cu privire la situaţia de fapt reţinută în sarcina lui.

De asemenea, procurorul de la Caracal care a instrumentat dispariţia Alexandrei Măceşanu este cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: