image
Sursa foto: Le Figaro

Neymar a revenit la Paris și ar putea juca în ultima etapă din Ligue 1

Neymar a revenit la Paris, după ce a petrecut ultimele două luni în Brazilia unde s-a recuperat după o operație suferită la al cincilea metatarsian (degetul mic) de la piciorul drept. Brazilianul a ajuns vineri cu un avion privat pe aeroportul Le Bourget din apropierea capitalei Franței.

Revenirea lui Neymar la Paris s-a produs cu două săptămâni înainte de verdictul final al medicilor în ceea ce privește prezența sa la Cupa Mondială din Rusia. Se stie deja ca Unai Emery, antrenorul lui PSG, își dorește să-l folosească pe brazilian în ultima etapă din Ligue 1, la 19 mai, în deplasarea de la Caen.

Numai că presa britanică scrie că aceasta ar putea fi ultima revenire a lui Neymar la Paris, starul brazilian dorind să plece de la formația franceză. El s-ar află într-un conflict cu oficialii grupării PSG, deoarece a refuzat să revină mai devreme la Paris, preferând să rămână în Brazilia. Iar despre această situatie vrea să profite Real Madrid, care s-a interesat de serviciile sale.

Patronul Nasser Al-Khelaifi a fost personal în Brazilia pentru a sta de vorbă cu atacantul și a-i cere să vină mai repede lângă echipă, dar acesta a fost refuzat de jucător.

Mai mult, în seara în care Paris Saint-Germain a câștigat titlul de campioană în Ligue 1, Neymar a făcut o postare controversată pe rețele de socializare anunțând că se află la un turneu de poker în Brazilia. De altfel, acest gest i-a înfuriat pe fanii formației Paris Saint-Germain, care i-au dat un ultimatum brazilianului.

Revenirea în Hexagon îi va permite lui Neymar să asiste la finala Cupei Frantei, dintre PSG și Herbiers, programată marți, brazilianul urmând să fie prezent în data 12 mai pe Parc des Princes, la meciul dintre PSG si Rennes, pentru a lua parte la ceremonia de decernare a trofeului de campioana națională.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: