image
Sursa foto: politia.md

Crimă la Sângerei: Fiul și-ar fi omorât ambii părinți

Doi soți, un bărbat și o femeie, în vârstă de 78 și 79 de ani, au fost găsiți morți în propria locuință, cu semne de moarte violentă, cu tăieturi pe mâini, picioare și lovituri la cap, anunță poliția. Vinovat de crimă se face chiar fiul acestora, care a fugit de la fața locului.

Suspectul principal s-a dovedit a fi chiar fiul lor, în vârstă de 48 de ani, care locuia împreună cu victimele. După ce a săvârșit infracțiunea acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Imediat, polițiștii au întreprins acțiuni pentru a fi depistat și reținut.

Astfel, bărbatul a fost găsit în parcul central din orașul Sângerei, cu un cuțit în mână și foarte agresiv.

Pentru al reține au fost implicați mai mulți polițiști și aplicate mijloace speciale, folosind spray-ul lacrimogen. Astfel, suspectul a fost mobilizat și reținut. Asupra acestuia, oamenii legii au depistat cuțitul cu care și-ar fi omorât părinții, dar și mijloace bănești 15700 de euro, 690 de dolari și circa 2200 de lei. Acesta a declarat că a lucrat peste hotarele țării și că banii îi aparțin.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina. Totodată este foarte agresiv și se încurcă în declarații când este întrebat despre motivul crimei.

În acest caz a fost inițiată o cauză penala pentru omor. Suspectul riscă ani grei de pușcărie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: