image
Sursa foto: captură video

Lovren, ținta glumelor pe rețelele de socializare: Cum a apărut la Liverpool - Bayern

Dejan Lovren (29 de ani), fundașul ”cormoranilor” care nu a putut fi utilizat de către Jurgen Klopp în meciul cu bavarezii, din cauza unei accidentări suferită pe data de 7 ianuarie, a urmărit întâlnirea cu Bayern de undeva de la tribuna oficială.

Pentru că la ora partidei a fost foarte frig, fotbalistul croat s-a înfășurat într-o mare pătură roșie pentru a rezista temperaturilor scăzute. Evident, cei care au transmis partida, dar și fotografii, n-au ratat ocazia de a importaliza cadre cu fotbalistul lui Liverpool, eliminată între timp din Cupa Angliei.

Evident, fanii echipei de pe primul loc al Premier League, la egalitate cu Manchester City, ambele cu 65 de puncte, n-au ratat ocazia de a-l ironiza pe Lovren.

UEFA îi interzice fundașului Dejan Lovren să evolueaze în primul meci al Croației din preliminariile CE 2020, după ce l-a ironizat pe Sergio Ramos și i-a acuzat pe spanioli de lipsă de fair-play, la finalul partidei Croația - Spania, 3-2, în Liga Națiunilor. Astfel, Lovren va absenta de la partida Croația - Azerbaidjan, din 21 martie.

La rându-i, Lovren i-a acuzat pe spanioli de lipsă de fair-play, supărat că aceștia au plecat direct la vestiar fără să salute: "Noi am pierdut cu 6-0 la Elche, dar am fost fair. Doar Morata ne-a felicitat, niciodată nu am păţit aşa ceva. Mă bucur, pentru că au crezut că sunt peste noi şi le-am dovedit că s-au înşelat", a precizat fotbalistul lui Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: