image
Sursa foto: libertatea.ro

Un polițist thailandez a împușcat un turist francez; Care este motivul

Un turist francez a fost împuşcat mortal, în dimineața zilei de miercuri, 12 decembrie, de un poliţist thailandez. Agentul nu se afla în timpul programului, la momentul comiterii crimei, şi nu purta uniforma specifică.

Sergentul major Kantapong Huadsri, în vârstă de 49 de ani, de la Secţia de Poliţie Lumpini, din Bangkok, este acuzat că l-a împuşcat mortal pe Malik Djamel (35 de ani), cu două focuri trase în cap şi în piept.

Cei doi bărbaţi, care se cunoșteau de mai bine de un an, au consumat împreună alcool, iar la un moment dat s-au certat din cauza unei femei, într-un bar dintr-o populară zonă turistică din capitala thailandeză, scrie libertatea.ro.

După ce franezul s-a mai calmat și a plecat, Kantapong l-a urmărit până în holul de la primul etaj al unei clădiri rezidențiale din centrul orașului Bangkok, unde l-a împușcat. Kantapong Huadsri s-a predat, la câteva ore după crimă, şi chiar şi-ar fi recunoscut deja fapta, fiind imediat audiat de colegii săi, dar și concediat din rândurile forțelor de ordine.

Poliţia susţine că bărbatul a mai fost condamnat pentru împuşcarea unei alte persoane, în urmă cu şase ani, iar acum se cercetează și motivul pentru care acesta mai făcea în continuare parte din efectivele poliţiei.

În luna august, un turist francez a fost ucis şi tranşat de un student indian. Cei doi erau amanți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: