image
Sursa foto: Profimedia

Cine este avocatul ales de Simona Halep pentru audierile de la TAS. Are peste 200 de cazuri la activ

Simona Halep (32 de ani) se pregătește de audierile de la TAS, care vor avea loc la începutul lunii februarie a anului viitor.

Sportiva din România va încerca să își demonstreze nevinovăția în fața judecătorilor de la Lausanne, după ce a fost suspendată timp de 4 ani pentru dopaj.

Apelul făcut de Simona Halep la TAS este ultima speranță a sportivei din România că poate reveni pe terenul de tenis mai devreme de anul 2024. Tocmai din acest motiv, fostul lider mondial și-a ales un avocat de top, specializat în cazurile sportivilor.

Howard L. Jacobs este un avocat american extrem de apreciat în meseria sa, care are la activ peste 200 de cazuri disciplinare legate de antidoping, dispute salariale, probleme de selecție a echipelor și litigii civile.

În trecut, avocatul a reprezentat-o și pe Maria Șarapova în cazul de dopaj și a reușit să-i reducă pedeapsa sportivei din Rusia de la doi ani la 15 luni. De-a lungul experiențelor sale cu TAS, Howard L. Jacobs are un bilanț de două victorii și două eșecuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: