image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Un tânăr de 25 de ani din capitală riscă 15 ani de pușcărie pentru circulația ilegală a drogurilor // VIDEO

Un tânăr de 25 de ani din capitală a fost reținut pentru punerea în comercializarea drogurilor. Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de 3 luni, fiind efectuate și 2 achiziții de control.

Ofițerii de investigații a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au efectuat percheziție autorizată în locuința și automobilul tânărului, unde au fost depistate și ridicate 17 pachețele cu masă vegetală uscată și mărunțită, o pungă de polietilenă cu o masă vegetală, mijloace bănești 1 500 lei obținute în urma comercializării drogurilor, masa totală a etnobotanicilor ridicate de polițiști constituie în jur de 120 gr.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția.

Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP.

În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 50 000 lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și jaf.

Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Individul a fost reținut pentru 72 ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișnău, conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: