image
Sursa foto: digisport.ro

Danny DeVito, spectacol la scenă deschisă: Mă pregătesc să-i iau locul lui Petr Cech în poartă la Arsenal

Danny DeVito a fost invitatul special la National Television Awards, desfășurată al Londra. Starul de la Hollywood a anunțat câștigătorul categoriei "Best Drama Performance" și totodată, și-a manifestat susținerea față de echipa sa preferată, Arsenal Londra.

Danny DeVito a decis să profite la maximum de experiența de la Londra. Astfel, celebrul actor american va merge vineri seară pe Emirates Stadium, pentru a urmări meciul dintre Arsenal și Manchester United, din runda a patra a FA Cup.

"Aceasta este o săptămână importantă pentru mine. Este foarte plăcut să fiu aici, pentru că vineri seară, am de urmărit un meci al lui Arsenal", a declarat Danny DeVito pe scena National Television Awards.

Danny DeVito s-a ținut de glume în fața britanicilor. În vârstă de 74 de ani și 1,47 înălțime, actorul american a declarat că se pregătește să-i ia locul lui Petr Cech, care și-a anunțat retragerea: "Am dat probe la Arsenal. Mă pregătesc să-i iau locul lui Petr Cech în poartă. Hai Arsenal!".

Publicul prezent la eveniment, care nu a fost în asentiment cu Danny DeVito și-a manifestat nemulțumirea, iar actorul a replicat: "Sunteți răi!".

LA Confidential, Batman Returns și The War of the Roses se numără printre cele mai de succes filme din CV-ul lui Danny DeVito.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: