image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid e gata de cel mai scump transfer din istorie: 240 de milioane de euro

În vara acestui an, Real Madrid l-a pierdut pe cel mai bun marcator al său din toate timpurile. Cristiano Ronaldo a plecat pentru 105 milioane de euro la Juventus Torino. Madridul nu a găsit încă un înlocuitor pentru el.

Florentino Perez a ratat în vară şansa de a-i aduce un înlocuitor portughezului, dar pare decis ca în vara viitoare să arunce o suma uriaşă de bani pentru a completa golul lăsat de Cristiano Ronaldo.

240 de milioane de euro este dispusă Real Madrid să ofere pentru Harry Kane, vârful lui Tottenham pe care Florentino Perez îl consideră singurul atacant din lume capabil să atingă performanţele dintr-un sezon ale portughezului. Ronaldo a marcat de 86 de ori în ultimii doi ani ai săi la Real Madrid, în timp ce Kane a punctat de 76 de ori în aceaşi perioadă de timp pentru Spurs. ”Florentino ţine cu siguranţă cont de acest detaliu” scrie Don Balon.

Tottenham nu este dispusă să negocieze transferul vedetei sale, dar Perez păstrează un as în mânecă. Sursa citată scrie că şeful de pe Bernabeu l-ar putea include în tranzacţie pe Gareth Bale, fotbalist care a mai jucat la Tottenham între 2007 şi 2013.

Dacă Spurs îl doreşte înapoi, Perez este gata să-l ofere pe Bale pentru a deschide negocierile pentru Kane şi pentru a reuşi să scadă din suma de 240 de milioane de euro solicitată de Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: