image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo a spus totul despre căsătoria cu Georgina Rodriguez: Unde au fost surprinși cei doi

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează un cuplu din 2016, când s-au întâlnit prima dată în Madrid, iar zvonurile din ultima vreme vorbeau despre o căsătorie a celor doi. Recent, starul lui Juventus a fost surprins, alături de Georgina, la biserica Gran Madre di Dio din Torino, un loc cunoscut pentru căsătoriile celebrităților.

Cu toate acestea, Ronaldo spune ca a mers acolo doar ca să se roage, negând că are vreun plan de căsătorie.

"Sunt catolic și mă duc la biserică în fiecare săptămână pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă, pentru că are grijă de familia și prietenii mei. Merg la biserică în fiecare săptămână pentru că în Torino sunt multe biserici și ai de unde alege. Un fotograf m-a văzut și a crezut că urmează să mă căsătoresc. În viitor nu știu ce se va întâmpla, dar acum nu este în planurile mele", a spus Ronaldo potrivit publicației italiene Gazzetta dello Sport.

Ronaldo și Georgina au împreună o fetiță, Alan Martina, nascută în noiembrie 2017, iar atacantul de 33 de ani îl mai are pe Cristiano Jr., în vârstă de 8 ani, dar și gemeni, născuți în 2017. Cristiano Jr. și gemenii sunt născuți cu mame surogat. Toți locuiesc împreună la Torino.

În această vară, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul celui mai tare transfer al anului în fotbalul mondial, plecând de la Real Madrid la Juventus, pentru 117 milioane de euro (cu bonusuri incluse).

De când a ajuns la campioana Italiei, Ronaldo a marcat 11 goluri în 19 meciuri oficiale. Juve e lider în Serie A, cu un avans de 8 puncte față de următoarea classată, și cu 14 victorii din 15 etape.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: