Breaking News

image
Sursa foto: mma.fighting.com

Luptătoarea UFC care l-a bătut măr pe hoţul care voia să o jefuiască îi sfătuieşte pe alţii să nu procedeze la fel

Poylana Viana a fost atacată de un bărbat în faţa apartamentului său in Rio De Janeiro, care a îndreptat un pistol fals spre ea şi i-a cerut să-i dea telefonul mobil.

Tânăra luptătoare nu s-a pierdut cu firea şi l-a atacat la rândul său pe tâlhar, punându-l la pământ şi l-a ţinut imobilizat până la venirea poliţiei.

„Când s-a apropiat de mine mi-am dat seama că era un hoţ. A început să mă ameninţe şi mi-am dat seama ce avea de gând. Reacţia mea nu a fost un impuls, eram calmă, ştiam ce vreau să fac. Însă am făcut-o doar pentru că mi-am dat seama că pistolul nu era adevărat”, a spus Viana.

Preşedintelui UFC Dana White a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie în care se poate vedea faţa tumefiată a bărbatului.

„În stânga este Polyana Viana, una dintre luptătoarele noastre, iar în dreapta este individul care a încercat să o jefuiască. O idee foarte proastă”, a fost mesajul care însoţea fotografia postată de White.

Viana spune că nu se aştepta să primească atâtea mesaje de susţinere: „Nu am apucat încă să răspund la toate. Dar am noroc că am aflat cât de mulţi oameni mă plac. Fanii, familia, prietenii, toţi mi-au dat mesaje să mă întrebe dacă sunt bine, dacă sunt rănită”.

În ciuda mesajelor de suţinere, tânăra luptătoare nu le recomandă şi altora să procedeze în aceeaşi fel: „Eu sunt o luptătoare cu multe ore de antrenament sub centură. Ştiu cum să mă apăr şi cum să rămân calmă în astfel de situaţii”, a spus ea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: