image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo nu poate fi înlocuit: Zidane trage un semnal de alarmă, înainte de transferul pregătit de Perez

Real Madrid pregătește un transfer ”galactic” în această vară, dar Zinedine Zidane trage un semnal de alarmă. Antrenorul campioanei Europei e sigur că starul care va ajunge pe ”Santiago Bernabeu” nu va avea cifrele lusitanului ajuns la Juventus, în vara lui 2018.

”Problema este că Ronaldo nu poate fi înlocuit. A plecat. Putem aduce alt jucător, dar acesta nu va repeta perfomanțele lui Cristiano”, a spus Zidane.

Eden Hazard este principala țintă a lui Florentino Perez, care e pregătit să plătească 120 de milioane de euro pentru vedeta lui Chelsea. Belgianul a marcat 19 goluri și și-a trecut în cont și 12 assist-uri, în cele 44 de meciuri disputate în toate competițiile acestui sezon.

Cristiano Ronaldo a colaborat aproape 3 sezoane cu Zinedine Zidane, la Real Madrid. Sub comanda francezului, portughezul a avut cifre incredibile. CR7 a jucat 114 meciuri, a marcat 112 goluri, a oferit 28 de pase decisive și a câștigat 3 trofee UEFA Champions League.

În cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a câștigat 16 trofee majore, a marcat nu mai puțin de 451 de goluri și a oferit 131 de pase decisive în cele 438 de meciuri disputate pentru "galactici", pentru care a bifat 37.831 de minute.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: