image
Sursa foto: digisport.ro

Un fan al lui Messi a murit încercând să-l imite pe starul argentinian

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a găsit sfârșitul încercând să-și imite idolul, pe Lionel Messi.

Indianul era un fost junior al clubului New Basudebpur (în Belgharia), iar totul s-a întâmplat într-un meci local. El s-a stins la spital Kamarhati Sagar Dutta, acolo unde a fost dus de urgență, însă medicii nu au mai putut face nimic și l-au declarat decedat miercuri dimineață.

"Juca pe postul de atacant. În timpul meciului, a tot încercat să imite mișcările făcute de Messi și alți jucători la CUpa Mondială. În momentul în care a încercat să imite stilul lui Messi printr-o pasă decisivă către un coechipier, și-a pierdut echilibrul și a căzut. Mingea l-a lovit cu putere în piept și și-a pierdut cunoștința", a spus Pranab Bhattacharya, un membru din staff-ul clubului.

Tânărul era student și era un fan înfocat al lui Messi, iar prietenii și rudele îl descriau drept un adevărat maniac al fotbalului, preferând această activitate aproape încontinuu în locul studiului.

"A urmărit fiecare meci de la Cupa Mondială până noaptea târziu. Era un fan înrăit al lui Messi și era atât de obsedat de Cupa Mondială încât uita de studii. În timpul meciului de marți, dintre două echipe locale, el a încercat să facă niște mișcări și pase exact ca și Messi", a confirmat și vărul său Samar Koyal.

Fotbalul naște pasiuni nebănuite, iar în ultima vreme au fost raportate două sinucideri de la momentul începerii turneului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: