image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic nu-i bagă în seamă pe Messi şi Cristiano Ronaldo: Cine e cel mai bun din lume în opinia suedezului

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit care este jucătorul său preferat - atacantul suedez a ignorat starurile ultimului deceniu, Messi şi Cristiano Ronaldo, şi l-a desemnat pe Kylian Mbappe drept cel mai bun fotbalist din lume.

Zlatan nu l-a avut coechipier la PSG pe Mbappe - jucătorul de 38 de ani a plecat de pe Parc des Princes chiar înainte ca parizienii să-l aducă pe puştiul minune de la Monaco în 2017.

"Este jucătorul care face diferenţa. Sper să nu-şi piardă motivaţia astfel încât să crească şi să realizeze lucruri şi mai mari. De aceea, trebuie să rămână cu capul pe umeri," a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Jucătorul de 20 de ani este din nou într-o formă de zile mari - a fost omul meciului în PSG - Galatasaray 5-0, şi a doborât un record de precocitate. A devenit cel mai tânăr fotbalist implicat în 30 de goluri în UEFA Champions League, cu 19 reuşite şi 11 assist-uri. A atins şi borna 100 de goluri marcate în carieră la nivel de club - 27 la Monaco şi 73 la PSG.

Kylian Mbappe, 20 de ani, a fost transferat de PSG de la Monaco, în vara lui 2018. Parizienii au plătit 145 de milioane pentru atacantul francez.

Campion mondial cu Franța în 2018, Mbappe a marcat 73 de goluri pentru PSG, oferind și 39 de assist-uri. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Kylian Mbappe valorează acum 200 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: