image
Sursa foto: leparisien.fr

Un tânăr din RM, care își făcea studiile la Paris, a fost ucis cu bestialitate în camera de cămin; „Era drăguț și timid”

Crimă terifiantă la Paris. Un tânăr de 23 de ani, din Republica Moldova, a fost găsit mort în camera sa de cămin, într-o baltă de sânge, după ce a fost ucis cu bestialitate cu un ciocan.

Alerta a fost dată o rudă îngrijorată că nu putea da de băiat. Șeful reședinței sociale pentru studenți și tineri muncitori, în care locuia moldoveanul, a mers să verifice odaia lui și a rămas șocat când l-a găsit într-o baltă de sânge, până și pereții fiind în sânge. Lângă trup a fost găsit și un ciocan. Corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a fi stabilite exact circumstanțele crimei.

Tânărul moldovean locuia la Paris de doi ani, potrivit presei franceze. Vecinii lui spun că acesta era „un tânăr drăguț și destul de timid” și mai spun că nu și-ar fi imaginat niciodată că că o astfel de crimă atroce ar fi putut fi comisă într-o clădire atât de liniștită.

În lucrurile victimei, anchetatorii au găsit cartea de student și cartea de asigurare. Astfel, s-a aflat că tânărul a fost născut în România și este cetățean al Republicii Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: