image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea, gata să dea lovitura: Perla Italiei, în capul listei de transferuri a lui Sarri

Chelsea a început să-și contureze lista cu jucătorii pe care vrea să-i aducă în iarnă. Unul dintre fotbaliștii doriți de Maurizio Sarri este "perla Italiei", Federico Chiesa, un jucător de la care se așteaptă să explodeze în următoarele sezoane.

Echipei din capitala Angliei nu-i va fi ușor să-l aducă pe tânărul fotbalist. În cursa pentru Chiesa au intrat până acum și două adversare ale Fiorentinei din Serie A, Juventus Torino și Napoli. În vară, bianconerii au pus la bătaie nu mai puțin de 55 de milioane de euro, însă nu au fost de ajuns ca transferul să se realizeze. Cel mai probabil, echipa lui Allegri va încerca din nou să-l cumpere pe italian în ianuarie, în timp ce Sarri va face același demers. Spre deosebire de campioana Italiei și londonezi, Napoli nu are forța necesară să se ia la bătaie cu cei doi giganți, în condițiile în care "Fiorentina a refuzat oferte de 70 de milioane de euro pentru Chiesa", a notat Corriere Della Sera.

Deși s-au pus pe masă mulți bani pentru transferul atacantului, el a declarat că nu și-a manifestat dorința de a pleca de la Firenze. În urma declarațiilor sale, reiese faptul că este un fotbalist calculat, care dacă va printre un transfer la o echipă de top a Europei, va face acest pas la momentul oportun.

"Vara aceasta a fost liniștită, nu au existat probleme legate de perioada transferuri, în raport cu clubul, pentru că am decis să rămân la Fiorentina. A fost cea mai bună decizie. În ultimii ani, sumele au explodat și pur și simplu încerc să nu mă gândesc prea mult la asta", a declarat Chiesa.

Chiesa va împlini în octombrie 21 de ani și are deja 7 selecții în naționala de seniori a Italiei. Jucătorul crescut de Fiorentina are contract cu Viola până în 2022 și este evaluat la 45 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: