image
Sursa foto: simbol

O eroare a băncii a pus 120.000 de dolari în contul unui cuplu: Bărbatul și femeia s-au pus pe cheltuit

Un cuplu din Pennsylvania este acuzat de furt, după ce o bancă le-a alimentat contul în mod eronat cu 120.000 de dolari, iar aceștia au cheltuit toți banii, informează CNN.

Robert și Tiffany Williams din Montoursville, Pennsylvania, trebuie să restituie băncii și aproximativ 107.000 de dolari, potrivit plângerii penale depuse împotriva lor.

Tiffany Willims a spus că banii au fost cheltuiți, printre altele, pe două mașini, o rulotă și o remorcă.

Totul a început pe 31 mai, când un bărbat s-a dus să depună la o sucursală a băncii din statul Georgia suma de 120.000 de dolari. Funcționarul de la ghișeu a introdus un număr de cont greșit și a alimentat contul familiei Williams cu suma depusă de bărbat.

Greșeala a fost descoperită când bărbatul și-a verificat contul și a descoperit că îi lipsește suma depusă. Banca a contactat cuplul abia pe 21 iunie, iar răspunsul primit a fost că banii au fost deja cheltuiți.

Pe lângă facturi și reparații la mașini, Tiffany și Robert Williams au mai oferit 15.000 de dolari prietenilor. Inițial, cuplul a spus că va încerca să găsească o modalitate de a restitui banii, însă ulterior nu a mai răspuns nimeni la telefon. Cei doi au mai spus că știau că banii nu le aparțin.

Robert și Tiffany Williams au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea procesului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: