image
Sursa foto: jurnal.md

Andrei Năstase a anunţat din start că nu va participa la dezbaterile propuse de Ceban

Propunerea candidatului PSRM la alegerile din capitală, Ion Ceban, a fost respinsă din start de candidatul unui al forţelor antioligarhice la funcţia de primar al capitalei, Andrei Năstase.

Răspunsul lui Andrei Năstase a fost anunţat pe 20 mai, imediat ce a intervenit propunerea lui Ceban, şi a fost reamintit şi în cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV 8.

Pe 20 mai, după ce au fost anunţate rezultatele turului I, Andrei Năstase a menţionat că va continua să aibă întâlniri cu oamenii din capitală şi suburbii. Cât priveşte dezbaterile, candidatul unic al forţelor proeuropene la alegerile din capitală a spus că va participa la cele organizate de posturi TV şi ONG-uri.

„De ce să insiști cu această invitație ostentativă zilnică. De ce să faci umbră la Arcul de Triumf, iar mai apoi să te duci în parcul Ştefan cel Mare, dacă urmează dezbateri stabilite prin lege, organizate de posturi de televiziune și ONG-uri? Uitaţi-vă cum sunt manipulaţi şi minţiţi telespectatorii noștri. În toată această campanie electorală am mers la instituţii de învăţământ, la întreprinderi municipale, am mers la oameni. Aceasta a fost agenda mea continuă. Mi-am făcut o agendă foarte bine stabilită, ținând cont de regulamente și legi. Acesta este modul meu de a gândi”, a declarat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: