image
Sursa foto: libertatea.ro

O femeie a fost arestată în insula Boracay din Filipine din cauza costumului de baie pe care l-a purtat pe plajă

O turistă din Taiwan a fost arestată și amendată pentru că a purtat un bikini considerat indecent pe o plajă din Boracay, una dintre cele mai celebre insule din lume, scrie CNN citând presa din Filipine.

Turista a stârnit controverse când a mers pe plajă purtând un costum de baie cu șnururi. Aceasta era împreună cu iubitul ei în vacanță și presa locală scrie că personalul hotelului la care erau cazați ei doi, le-a spus că acel bikini era ”necorespunzător”.

„Conducerea hotelului le-a spus să nu iasă îmbrăcați așa, dar ei au susținut că este o formă de artă”, a declarat un oficial filipinez. În prima zi când a ieșit îmbrăcată ața, femeia a fost oprită de autorități și i s-a explicat că nu are voie să poarte un astfel de costum de baie, scrie libertatea.ro.

Dar a doua zi, ea a ieșit pe plajă purtând un alt bikini. De această dată, taiwaneza a fost arestată și apoi amendată pentru ținuta „erotică”. Șeful poliției municipale, Jess Baylon, a explicat pentru presa locală că deși obiceiurile fiecărei persoane pot fi diferite, atunci când ajung în Boracay „trebuie să respecte cultura și tradiția noastră”.

Situat în zona centrală a Filipinelor, Boracay este una dintre cele mai faimoase insule din lume și plaja de aici este deseori inclusă în topul celor mai spectaculoase destinații turistice. Anul trecut, insula a fost închisă timp de șase luni pentru a fi curățare și modernizare a instalațiilor. Odată cu redeschiderea ca destinație turistică în luna octombrie, autoritățile au impus o serie de noi reglementări stricte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: