image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roscovanu

Bătaie sângeroasă într-un troleibuz din capitală; Două persoane au ajuns la spital, altele sunt căutate de Poliție // VIDEO

O bătaie a avut loc ieri într-un troleibuz de pe ruta numărul 17 din capitală. Două persoane au fost transportate la spital. Polițiștii sunt în căutarea celorlalte persoane implicate.

Potrivit unui martor, care a și filmat scena, conflictul a început între două femei, iar apoi s-au implicat fiii acestora.

Contactat de Jurnal.md, ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat:

„La data de 03.08.2023, la ora 12:10, Poliția a fost sesizată prin intermediul 112 precum că la intersecția bd. Traian cu str. Grenoble are loc o bătaie în troleibuzul nr. 17. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, pentru stabilirea circumstanțelor. În urma conflictului, de către un echipaj medical au fost luate două persoane - un bărbat și o femeie, care au fost transportate la spital. Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și a persoanele implicate în conflict”.

Imaginile au fost publicate pe canalul de Telegram Кишинёв в теме.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Telegram

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: