image
Sursa foto: NewsTeam.ro

Condamnat la 20 de ani de închisoare după ce și-a omorât un prieten și a făcut selfie cu cadavrul

Un bărbat din Komi, nord-vestul Rusiei, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Acesta și-a omorât un prieten cu care băuse, după care și-a făcut selfie cu cadavrul.

În octombrie 2018, bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicității, a băut împreună cu un prieten, în Vorkuta. La un moment, atacatorul și-a înjunghiat amicul de mai multe ori în zona abdomenului.

Din cauza rănilor foarte grave, victima a decedat, atacatorul a făcut selfie cu cadavrul și a realizat mai multe filmulețe în care apărea alături de cadavru.

După crimă, bărbatul a luat un taxi până în centrul orașului, unde a înjunghiat un trecător. A mers la un restaurant, unde a continuat să bea și le-a arătat celor prezenți fotografiile și înregistrările pe care le făcuse la locul unde îl omorâse pe amicul lui.

Suspectul avea un comportament neadecvat, motiv pentru care la fața locului a fost chemată poliția, care l-a dus la comisariat.

În timp ce se afla acolo, atacatorului i-a căzut telefonul din buzunar, polițișții descoperind ulterior imaginile cu crima pe care acesta o comisese.

Noutăţile partenerilor

comentarii: