image
Sursa foto: Getty Images

Au avansat discuțiile pentru transferul verii la Barcelona: S-a aflat de întâlnirea secretă a lui Pogba cu noul șef

Paul Pogba profită din plin de vacanța pe care încă și-o desfășoară în SUA, după trumful de la Cupa Mondială, alături de naționala Franței. Mijlocașul de la Manchester United a avut o întâlnire secretă la Los Angeles cu noul secretar tehnic (director sportiv) de la Barcelona, Eric Abidal, după cum anunță italienii de la Tuttosport, preluați și de presa din Spania.

Trupa de pe Camp Nou a plătit peste 100 de milioane de euro în această vară pentru trei achiziţii - Arthur (transferat de la Gremio Porto Alegre pentru 31 de milioane de euro), Clement Lenglet (adus de la Sevilla în schimbul a 36 de milioane de euro) şi Malcom (adus de la Bordeaux pentru 41 de milioane de euro) - dar nu vrea să se oprească aici.

Pogba (25 de ani) mai are contract la Manchester United până în vara lui 2021, dar în această perioadă s-a discutat intens despre dorința lui de a părăsi Old Trafford. La mijlocul lunii iulie, El Mundo Deportivo a anunțat că agentul Mino Raiola a contactat conducerea Barcelona pentru a-l oferi pe mijlocașul francez, care ar fi gata să accepte mutarea pe Camp Nou, în cazul unei oferte concrete din partea campioanei Spaniei.

Întâlnirea dintre Pogba și Abidal ar fi pasul următor către un transfer răsunător. As a preluat informația de la Tuttosport și a completat cu dificultățile pe care le-ar putea întâmpina catalanii în demersul lor, printre care se numără atât salariul, cât și posibila sumă de transfer pe care ar putea să o ceară "diavolii" pentru proaspătul campion mondial.

Abidal a rezolvat achizițiile de până acum și are încredere că va contribui și la venirea lui Pogba pe Camp Nou, dar rămâne de văzut cum se vor finaliza discuțiile.

Transferat de Manchester United de la Juventus, în 2016, Paul Pogba a avut evoluţii departe de nivelul arătat în Serie A. În două sezoane alături de "diavoli" a marcat 15 goluri în toate competiţiile, în 88 de meciuri, şi şi-a completat palmaresul cu o Cupă a Ligii şi cu trofeul Europa League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: