image
Sursa foto: Profimedia

Surprinzător! Ce i-a cerut Dani Alves soției sale, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare. Joana Sanz s-a conformat

Pe 25 martie, Dani Alves (40 de ani) a ieșit din închisoare, după ce cauțiunea în valoare de un milion de euro a fost plătită.

Dani Alves, arestat pe 20 ianuarie 2023, a fost condamnat pe 22 februarie la patru ani şi jumătate pentru violarea unei tinere în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, într-un club de noapte din Barcelona. Luna trecută, un tribunal catalan a autorizat eliberarea condiționată a fotbalistului în schimbul unei cauțiuni de 1.000.000 de euro.

Pe lângă plata acestei cauţiuni de un milion de euro, instanţa a pus şi alte condiţii pentru eliberarea sa din închisoare, precum confiscarea celor două paşapoarte, spaniol şi brazilian, obligaţia de a se prezenta săptămânal la tribunal, interdicţia de părăsi Spania, precum şi interdicţia de a aborda victima şi de a încerca să comunice cu aceasta.

La câteva zile după ce a fost eliberat, fostul jucător al Barcelonei a fost gazda unei petreceri care a ținut până la ora 5 dimineața. Ulterior, Joana Sanz, soția lui Dani Alves, care de-a lungul ultimului an, în care partenerul său a fost judecat, s-a dezis de câteva ori de acesta, a anunțat că divorțează, apoi a revenit la sentimente mai bune, a făcut un gest neașteptat.

Sanz a postat o fotografie pe rețelele sociale, în care îl ținea strâns de mână pe Dani Alves. Cei doi s-au mutat din nou împreună, în vila fotbalistului, evaluată la 5 milioane de euro, aflată în Esplugues de Llobregat, o zonă exclusivistă din Barcelona.

Jurnaliștii de la Marca susțin că ideea publicării imaginii tandre în mediul online nu i-a aparținut Joanei Sanz, ci lui Dani Alves. Sportivul i-a cerut soției sale să facă acest gest pentru ca lumea să înțeleagă că e alături de el, îl sprijină și nu există nicio problemă în căsnicia lor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: